Primareeeee... au trecut 4 (patru) ani, breee!

Discutii libere
Leo
Site Admin

Primareeeee... au trecut 4 (patru) ani, breee!

Mesaj de Leo »

Exact în ziua de 18 aprilie 2022, "primarele" vostru, nu al multora dintre locuitorii comunei noastre, în fața presei, făcea declarațiile atașate acestui articol.
     Au trecut fix 4 (patru) ani și situația de fapt este perfect similară, ba chiar mai înrăutățită, așa cum reiese din pozele și clipurile atașate prezentului articol
     Deranjantă, nu numai pentru mine, este afirmația din finalul interviului său prin care zice că "zona nu a fost niciodată iluminată"! Total fals!
Îi reamintesc "primarelui" care în perioada 2004-2012 ocupa funcția de contabil în cadrul Primăriei Grădiștea, că o dată cu reabilitarea iluminatului public al
tuturor celor patru sate din anul 2007, între Rasa și Bogata toată zona era perfect iluminată, becurile fiind montate pe stâlpii de lemn aflați la baza văii care
"stăjuiește" partea mai înaltă a DN 31 (Calea Călărași), arteră care face legătura dintre satele Rasa și Bogata. 
     Exact în acea zonă, fără "construcția pasarelei" despre care vorbește în acel interviu din 2012 se poate amenaja, din bugetul propriu, (cu cheltuieli minime),
o pistă pentru biciclete și trotuar pentru pietoni de dimensiuni rezonabile pe deplin îndestulătoare, fără riscuri pentru deplasarea pietonilor și a bicicliștilor,
nu numai locuitori ai celor două sate componente ale comunei noastre. 
     Pentru toate acestea trebuie doar voință, preocupare și mai ales interes și cunoștințe minime în administrația publică locală, mai ales când majoritatea în
consiliul local îți este loială, ci nu ostilă, cum am avut eu parte în cele două mandate din perioada 2004-2012.
WhatsApp Image 2026-04-18 at 14.54.25.jpeg
WhatsApp Image 2026-04-18 at 14.54.25.jpeg (669.7 KiB) Vizualizat de 30 ori
WhatsApp Image 2026-04-18 at 14.54.24.jpeg
WhatsApp Image 2026-04-18 at 14.54.24.jpeg (765.36 KiB) Vizualizat de 30 ori
Scrie răspuns